Connect with us

Nyheter

Toppserien 2020: Vi ser nærmere på lagene

Published

on

Toppserien
Foto: Toppserien

Bli bedre kjent med klubbene som skal utgjøre Toppserien 2020! Regjerende mester LSK Kvinner skal prøve å gjenskape fjorårssesongen mens Rosenborg gjør sitt inntog i kvinnefotballen. Sesongoppsettet er også endret. Tolv lag er er blitt til ti og man går i gang med sluttspill etter 18 grunnspillkamper, hvem vil stå igjen som seierskvinner ved sesongslutt?


I fjor var det LSK Kvinner som trakk det lengste strået i Toppserien. Mens Stabæk og Fart måtte ta den tunge veien ned til nivå to. Et år som hadde mange oppturer når man ser på norsk kvinnefotball. I år er det knyttet stor spenning til ligaen. Rosenborg Ballklubb har tatt over stafettpinnen for historiske Trondheims-Ørn og mange lag har valgt å satse ungt denne sesongen. Toppserien har krympet fra 12 til 10 lag og serieoppsettet er nytt av sitt slag i Norge.

Vi vil frem mot seriestart publisere en artikkel om hvert enkelt lag i Toppserien. Det vil bli publisert et og et lag med ujevne mellomrom frem til seriestart. Rekkefølgen vil være helt tilfeldig. Vi vil se nærmere på lagene. Hvordan var fjorårssesongen? Hva har skjedd i vinterpausen og hva er forventningene stormende inn i 2020? Få et innblikk her!