Connect with us

Nyheter

Vålerenga-duo starter podcast: – vi gleder oss til å dele med folket!

Published

on

Søndag kveld kom nyheten fra Vålerenga-duoen Andrine Tomter og Sigrid Heien Hansen. Vålerenga-duoen starter podcaten “Hunpresterer” denne uken.

Podcasten “Hunpresterer” slippes denne fredagen: en podcast som vil inneholde to sesonger av 10 episoder, i utgangspunktet.

– Vi gleder oss, men er selvfølgelig veldig spente, i og med at ingen av oss har laget podcast før, og vet ikke helt hva vi skal forvente. Men så langt har responsen på det lille vi har lagt ut vært fantastisk, så det lover jo bra! Så er det opp til oss å levere i studio og produsere aktuelle og viktige temaer vi tror og håper folk kan relatere seg til, forteller podcast-duoen til Norske Fotballkvinner.

Podcasten består av to Vålerenga-jenter; Sigrid Heien Hansen og Andrine Tomter. Begge har en lang fartstid i Toppserien og kjenner hverandre godt. Nå gleder de seg til å dele med folket.

– Vi er to gode venner, Sigrid fra Sandane og Andrine fra Drøbak – vi spiller på Vålerenga. Vi begge har spilt i Toppserien i snart 10 år, så vi begynner å få litt erfaring. Vi har lyst til å dele mye av det med folk!

Duoen forteller videre at de ønsker å bruke sine stemmer for å ta opp viktige temaer som gjerne også kan være litt tabubelagte.

Innhold

– Alt startet i et samarbeid med Jens August Dalsegg, hvor vi ønsket å starte en podcast for å bruke stemmen vi som enkeltspillere og klubb har. Etter timesvis med prating om temaer som vi synes er viktige, gjerne litt tabubelagte og interessante ble ideen og podcasten dannet. Vi ønsker å gi begrepet “presterer” og assosiasjonene rundt kvinnelige stemmer, og vi håper vi klarer det, forteller duoen.

Prestasjon er noe som er viktig uansett hvor du befinner deg i livet. Vålerenga-jentene ønsker å ta deg med i prosessen når det gjelder prestasjon og håper at du også kan lære noe av dem.

– Den kommer til å handle om det å prestere og alt som skjer før, i og etter. Det er fra våre perspektiv så det vil bli mye personlig også, men vi håper at mange kan relatere seg til det. Vi ønsker at det skal bli en podcast du lærer litt av, men du synes er gøy og chill å høre på.