Connect with us

Intervjuer

Fotballvirtuosen fra Sogndal: Thea Bjelde(20)

Da karrieren skulle ta fart ble det bråstopp da korsbåndet røk. Der de fleste gir opp, tok Thea tak både på og av banen. Før 2021 sesongen står hun som den viktigste brikken i Arna-Bjørnar og som en av de heteste spillerne i Toppserien.

Published

on

Foto: Alexander Larsen

Etter en medioker sesong i fjor, har Arna-Bjørnar som mål om å prestere bedre denne sesongen. En av de viktigste brikkene for å oppnå målet er ei blid jente fra Sogndal. 20 år gamle Thea Bjelde har tross sin unge alder opplevd mer på en fotballbane enn de fleste.


Thea Bjelde er ei 20 år gammel jente som kommer fra Sogndal. Hun spiller fotball for Bergensklubben Arna-Bjørnar og det norske landslaget. Det beste hun vet er å spille fotball og når hun ikke gjør det bruker hun så mye tid som mulig sammen med kjæresten, gjerne på sofaen med en film på Netflix. Utenom fotballen studerer hun pedagogikk.

Thea Bjelde
Alder: 20 år
Født: 05.juni 2000
Fødested: Sogndal
Posisjon: Midtbanespiller
Klubb: Arna-Bjørnar
Tidligere klubber: Sogndal og Kaupanger

Et rom hun må innom i løpet av uka er styrkerommet. Det er et rom som hun fikk knyttet et sterkt forhold til i 2019 sesongen. Alle som får i oppgave å beskrive Thea beskriver henne som en o2-snapper som aldri gir seg. En spiller du virkelig ønsker å ha med deg når krigen står på som verst. En spiller som alltid gir hundre prosent og et menneske det er umulig å ikke bli glad i. Hun liker å se både håndball og fotball på TV ettersom hun har drevet med begge idrettene. Likevel vil det nok overraske mange at hun har en stor interesse for Sjakk.

Talentet fra Sognefjorden

Historien om den glade Sogndalsjenta starter en fin mandag i juni 2000. Den 5. juni ble hun som få sekunder senere skulle få navnet Thea født. Fra hun var liten av har hun alltid vært opptatt av å være i bevegelse. Hun var høyt og lavt og de som var rundt henne fant fort ut at det er ei energisk jente de har med å gjøre. Hun starter tidlig med både fotball, turn og håndball. Det ble tidlig synlig at jenta har talent for idretter. Det er nok på fotballbanen man merket det mest. På skolen spilte hun mye med både jentene og guttene. I friminuttene var det ofte guttegjengen hun havnet sammen med, ene og alene for å få spille fotball.

– Jeg har alltid vært aktiv. Det har liksom falt naturlig for meg.

I 2012 kommer et av de store minnene i livet. Da spiller hun Norway Cup sammen med J14 laget til Sogndal. Thea som da var 12 år opplever kjempesuksess og laget havner i finalen. Der ender det med et 5-2 tap mot afrikanske Bring Children. En av Sogndals målskårere var selvfølgelig Thea.

Thea Bjelde i aksjon for Gutter14 laget til Sogndal IL. FOTO: Skjermdump

To år senere, i 2014 er hun tilbake på Norway Cup. Denne gang er Jenter 14 byttet ut med Gutter 14. Guttelaget hun har trent med lenge ønsker å ha henne med til sommerens happening. Det legges godt til rette for den energiske jenta. På skole med bare gutter er hun eneste jente. Der får hun eget bad, egen garderobe og trives godt. At hun har bein i nesen er det ingen tvil om. Det får også motstandere oppleve på banen. Det var ofte Thea som satte dypest spor i motstanderne. Den energiske innsatsen ble lagt merke til av de fleste. Også media fikk øynene oppe for henne. Det ble både video og intervju med Dagbladet i forbindelse med cupen.

Thea Bjelde, til tjeneste!

Banens beste spiller i Dana Cup finalen. FOTO: Oda Bjelde

Et år senere , i 2015 kommer det første internasjonale gjennombruddet. Da hun er med som hospitant til Arna-Bjørnar på Dana Cup i Danmark. Som 15-åring dominerer hun på midtbanen og det hele ender med finale. Der venter det norsk motstand på motsatt banehalvdel, nemlig Viking fra Stavanger. Den kampen vinner Arna-Bjørnar 2-0. Prisen for banens beste spiller går selvfølgelig til Sogndalsjenta.

– Det var en stor opplevelse. Jeg kom i kontakt med Arna-Bjørnar igjennom min gode venninne Elise Stenevik. Jeg dro tre timer hver vei for å være med på treninger med Arna-Bjørnar. Det å være med på Dana Cup var veldig moro. Det var et godt nivå og jeg fikk utfordret meg skikkelig.

Overgangen til Arna-Bjørnar

I 2016 ble det en permanent overgang til Arna-Bjørnar. Det å flytte alene som 16-åring kan være skummelt, derfor var gjestfriheten til familien Nygard (familien til Rikke Nygard) kjærkommen. Det er noe Thea fortsatt setter umåtelig pris på. Det å ta inn en “ukjent” kan være vanskelig for de fleste, men med åpne ermer tok de henne i mot. Der ble hun tatt vare på, satt pris på og de ble til slutt som en familie nummer to. Dette gjorde det lettere å finne seg til rette i mellom de syv fjell. Vennskapet til Rikke og familien vil være noe som står sterkt i all fremtid.

Det ble to kamper for Thea i sin første sesong med Arna-Bjørnar. Debuten husker hun selv lite av. Det skjedde mot stormakten LSK Kvinner. 60 minutter fikk hun spille mot legender som Anja Sønstevold, Lene Mykjåland, Ingrid Moe Wold, Sherida Spitse, Marita Skammelsrud, Emilie Haavi og Isabell Herlovsen. Thea var der hun hørte hjemme. I selskap med de beste.

I 2017 ble det åtte kamper for Thea. Da kom også det som til nå er hennes eneste mål i Toppserien. I hjemmekampen mot Medkila ble det omsider skåring. Det ble totalt 287 minutter i 2017 sesongen.

I 2018 sesongen kom det definitive gjennombruddet, Thea hadde endelig blitt varm i trøyen og funnet sin plass i laget. Med 22 kamper, 1419 minutter ble Duracell-kaninen en viktig brikke i Arna-Bjørnar denne sesongen. Det ble bronsemedalje på Bergenslaget. Hun pådro seg også sitt første av til nå to gule kort.

Det ble mye fokus på Thea i 2018. Hun var Talentet det var umulig å komme utenom, mediene begynte å snakke om en potensiell ny landslagsprofil. Alt gikk på skinner og pilene pekte opp. 2019 skulle være året Thea befestet sin dominans i Toppserien.

FOTO: Alexander Larsen

Skademarerittet

Oppkjøringen til 2019 gikk som planlagt, Thea la ned en god innsats både på egentreninger og treninger med laget. Nå var hun ikke bare en del av laget lengre, hun skulle være en av de som sto frem som bærebjelkene. Det var mange som spådde henne som en profil i Toppserien dette året. Toppserien var ikke mer enn 4 kamper gammel da det smalt.

28 april 2019, startet som en helt vanlig kampdag for Thea. Turen gikk til Oslo øst. Med Vålerenga som motstander. Ikke før var kampen fem minutter gammel så skjer situasjonen som skal være med å forme Thea Bjelde til den hun er i dag. I en duell skal Thea gå til venstre i det hun får en dytt som sender henne motsatt vei. På bakken forstår hun fort at det er noe som er helt feil. Hun kjenner ingen smerte, men kneet virker å være skikkelig skadet. Det er håpløst å prøve å bevege på det. Inn kommer det medisinske apparatet og fysioterapeuten.

På benken går situasjonen mer og mer opp for henne. I det adrenalinet begynner å forlate kroppen så kommer smerten. Det kjennes som kniver stikkes inn i det høyre kneet. På MR viser det seg at det er korsbåndet som har røket. Det hele ender med operasjon. Mor kommer til Bergen for å være med dattera si, den støtten er viktig for Thea. Hun kommer seg igjennom operasjonen og blir kjørt hjem. Da er planen at mor skal dra hjem igjen for å jobbe. Det skal jo gå bra, Thea bor på dette tidspunkt sammen med Elise Stenevik, som vil være der for å hjelpe til.

Ny nedtur

Etter litt tid, så kjenner Thea at det er noe som fortsatt er feil med kneet. Hun sliter med å bevege det. Hun forsikres om at det vil være slik de første dagene. Dagene går og kneet vil ikke bevege seg. Det er umulig å endre vinkel. Hun bestemmer seg i samråd med familien at det beste er å dra hjem til Sogndal. Hun begynner til fysioterapeut og fysioen finner fort ut at det er noe som ikke er rett. Det ender med en ny tur under kniven. Det viser seg at kneet til Thea har låst seg. Dette utsetter opptreningen videre. Operasjonen er vellykket og Thea kan endelig begynne å se fremover.

Thea Bjelde får det ærefulle oppdraget med å være kaptein i år.
Thea har alltid vært fokusert og dedikert i treningsarbeidet. Det fikk hun betaling for under rehabiliteringen i 2019. FOTO: Alexander Larsen

Opptreningsperioden er vanskelig. Fra sidelinjen ser hun lagvenninnene gjøre det hun setter høyest her i livet, hun kjenner det kribler i bena. Hun blir psykisk uvel av å stå å se på at de andre holder på. Hun leker mer og mer med ballen og blir litt for ivrig. Tilbakeslagene kommer og det ender med at Thea finner ut at det beste er å unngå å oppleve treningene fra sidelinjen. Det holder å stille opp på kampene. Hun jobber knallhardt i treningsrommet og er fast bestemt på at hun skal komme seg tilbake. Hun skal ikke bare komme tilbake på nivået hun var, hun skal være bedre enn før.

Thea har alltid likt seg i treningsrommet. Gleden av å trene kroppen er noe hun har igjen fra tiden som turner. Kunnskapen om riktig trening og belastning, samt god hjelp fra fysioen gjør at Thea legger et veldig godt grunnlag for det som skal komme.

Thea, the comeback kid

I underkant av et år etter skrekkskaden står Thea igjen på fotballbanen, Arna-Bjørnar har sammen med resten av Toppserien, reist til La Manga for å finpusse formen før Toppserien 2020. Thea er oppspilt og gleder seg til å endelig ta eierdel i en fotballkamp igjen. På siste trening før sin første kamp etter skademarerittet skjer det som ikke skal skje, en Arna-Bjørnar spiller ryker korsbåndet. De vonde minnene strømmer på, hun kjenner igjen smerten og hylene. Både fysisk og ikke minst psykisk. Tankene på om hun “virkelig er klar” setter seg som en grobunn i hjernen. Redselen for at det kan smelle på nytt fyller tankene. Likevel bestemmer hun seg. hun er klar, hun er tilbake – og hun skal være tilbake bedre enn noen gang.

Dagen etter står hun der, klar for kamp. En kamp med historisk sus. På motsatt banehalvdel står det for første gang et Rosenborg Kvinner. Kampen i seg selv ender med det kjedelige resultatet 0-0. Likevel er det en spiller som gråter, de andre spillerne kommer stormende til for å ta rundt henne. Det er Thea som gir utløp for følelser hun har ventet på i et lite år. Videoen av lagvenninner som omkranser midtbanegeneralen skaper et perfekt bilde på hva denne kampen betyde for henne. Det som for alle andre bare var en treningskamp før sesongen var for Thea, så mye mer enn det. Endelig var hun tilbake med å gjøre det hun liker aller best.

Det var vanskelig å holde tårene tilbake etter comebacket VIDEO: Toppserien


På La Manga var det vanskelig å se for seg det året 2020 skulle utvikle seg til å bli. 12. mars bestemmer regjeringen at Norge stenges ned. Mennesker blir satt i karantene, skoler, jobber og fritidsaktiviteter stenges og stanses. Idretten må utsettes. Thea som endelig var tilbake får beskjed om at Toppseriecomebacket hennes må utsettes. I stedet for å gå i kjelleren velger Thea å prøve å se noe positivt i det. Hun ønsker å benytte seg av situasjonen, hun girer om og jobber enda bedre med rehabiliteringen sin.

Toppserien får ikke lov til å starte opp igjen før i starten av Juli. Godt over et år etter skaden drar Thea igjen på seg Arna-Bjørnar drakten før en Toppseriekamp. I comebacket blir det 90 minutter for Sogndaljenta da de vinner 1-0 borte mot Røa. Det blir en kamp med gode følelser for Arna-Bjørnars nummer 7. Gleden over å endelig være tilbake samt å vinne i comebacket var perfekt.

2020 bli et tungt år for Thea og sitt kjære Arna-Bjørnar. Det blir mange tette oppgjør, hvor man sliter med uttellingen foran mål. Likevel er det flere lyspunkter. Gode resultater mot gode motstandere som LSK Kvinner og Rosenborg gir laget flere bekreftelser på at laget er på rett vei. Thea Bjelde spiller 18 seriekamper for Arna-Bjørnar i 2020, i kun 2 av de spiller hun ikke full kamp. Det blir totalt 1597 minutter i comebacksesongen.

Det ble mye spilletid på Thea i 2020 sesongen, akkurat slik hun vil ha det. FOTO: Stian Sand

Belønningen

Det er liten tvil at det viktigste for Thea i 2020 var å komme tilbake, finne sin plass på banen og å holde seg skadefri. Det er veldig mange som har nevnt det for henne at de er overrasket over at hun kunne ha den kampbelastningen og unngå skade i 2020. For Thea selv kom det også som en liten overraskelse at det gikk så bra som det gjorde. Det var perioder som var tyngre enn andre og Thea følte at hun ikke presterte så bra som hun kunne. Hun kjente en slags forskjell i sine kne. Hun kjente liksom at det ene var blitt “reparert”.

Etter en kamp i Trondheim, fikk hun utløp for følelsene. Rosenborg som jaktet seriegull var klare favoritter før kampen. Etter å ha gått oppskriftsmessig opp i ledelsen så presterer Arna-Bjørnar å få jobbet seg tilbake i kampen. Like før slutt får de et straffespark som Meryll Abrahamsen setter i mål. I det dommeren setter en strek for oppgjøret kommer tårene.

– Det var en følelse av lettelse og forferdelse, jeg var så glad for at vi klarte å komme tilbake mot en meget god motstander – men samtidig så deppa fordi jeg følte jeg ikke presterte så godt som jeg både kunne og burde.

Det ble litt for mye for Thea etter kampen mot Rosenborg i Trondheim. FOTO: Simen Johansen

Thea lærte å kjempe seg igjennom de tyngre periodene og å ta med seg de gode opplevelsene. Gode opplevelser ble det mange av for midtbanespilleren. Etter sesongen ble hun kåret til Arna-Bjørnars beste spiller for andre gang. Dette er en pris hun setter mer pris på enn de fleste forstår.

– Det er jo et slags bevis på innsatsen jeg har lagt ned, på at jeg har gjort noe riktig og at det blir lagt merke til. Jeg er veldig ydmyk for å få den prisen og den betyr ekstremt mye for meg. Eneste jeg ønsker er å bidra for at mine lagvenninner skal få det lettest mulig på banen.

Overraskelsen

Likevel er det noe annet som er Theas beste minne fra 2020 sesongen.

– Jeg ble litt forfjamset da jeg så alle meldingene jeg hadde fått. Det er den største bekreftelsen jeg kan få på innsatsen min. Det er så stort. Jeg ble og er så stolt over å få den muligheten. Det var helt fantastisk!

– Thea Bjelde

12 oktober våkner Thea opp til at det renner inn med meldinger på telefonen. Litt forfjamset tar hun frem telefonen og forstår lite da hun ser at gratulasjonene strømmer på. Kjæresten som hun var sammen med i Oslo denne dagen, lurer på hva som skjer. Etter kort tid går det opp for henne, en av hennes største drømmer har gått i oppfyllelse. Martin Sjøgren har valgt henne som en av sine spillere til EM kvalifiseringskampene mot Hviterussland* og Wales.

* Kampen mot Hviterussland ble avlyst som følger av COVID-19.

Det er vanskelig for Thea å beskrive hva hun tenkte da, smilet kommer når hun tenker på det nå.

– Jeg ble litt forfjamset da jeg så alle meldingene jeg hadde fått. Det er den største bekreftelsen jeg kan få på innsatsen min. Det er så stort. Jeg ble og er så stolt over å få den muligheten. Det var helt fantastisk!

Landslagsspilleren Thea Bjelde

Ca et og et halvt år etter marerittet flyr Thea til Oslo. Den vonde følelsen er borte, med sommerfugler i magen går hun ut av flyet. Nå er det landslagsspilleren Thea som er ankommet hovedstaden. Hun har representert landet tidligere for U-landslag, men dette er noe annet. Det som kanskje virket som en umulighet og noe som var en fjern drøm i 2019 er nå høyst reelt. Nå er hun en plass hun har drømt om i alle år. Nå spiller hun ikke bare for Arna-Bjørnar supportere, men for hele landets befolkning.

Det blir ingen landslagsdebut for Thea Bjelde denne samlingen, men opplevelsen, den tar hun med seg.

– Det å spille med så gode spillere, det å kjenne på seriøsiteten, kvaliteten både i opplegg og gjennomførelse er noe jeg vil ta med meg videre. Selv om jeg ikke fikk spille kamp, så var det spesielt å være tilstede under “tellende” kamper. Det å oppleve å sikre EM-plassen var spesielt. Veldig moro!

Martin Sjøgren har troen

Norges landslagssjef forklarte uttaket slik da han ble intervjuet av NFF.

– Thea fikk ødelagt mye av fjorårssesongen med skade, men har bygd seg opp igjen og kommet tilbake. Hun har prestert på et bra nivå i Arna-Bjørnar som gjør at hun kvalifiserer seg inn her. Det er en spennende spillertype, som vi også har fulgt nøye gjennom de yngre landslagene.

Det ble endelig landslagsplass på Thea i fjor.
20 oktober var Thea Bjelde på sin første A-landslagstrening. FOTO: Alexander Larsen

– Det er klart jeg har en drøm om å være med der, jeg har også tro på at jeg skal klare å vise meg frem på best mulig måte frem mot mesterskapet. Det ga en enorm motivasjon å få muligheten til å være med nå sist. Det er en følelse jeg har lyst å ha tilbake.

– Thea Bjelde

At Thea har en fremtid på det norske landslaget er det store muligheter for, nåløyet er trangt, det er mange gode spillere å kjempe mot. Drømmen er likevel krystallklar. EM 2022.

– Det er klart jeg har en drøm om å være med der, jeg har også tro på at jeg skal klare å vise meg frem på best mulig måte frem mot mesterskapet. Det ga en enorm motivasjon å få muligheten til å være med nå sist. Det er en følelse jeg har lyst å ha tilbake.

Furostipendet 2020

9. september skulle Thea få enda et synlig bevis på den jobben hun har gjort i 2020 sesongen. Da ble hun tildelt Furorestipendet. Stipendet kom som en overraskelse.

– Ja, jeg hadde akkurat blitt ferdig med treningen min også kom daglig leder i Arna-Bjørnar bort til meg(Synnøve Lien).

– Det er klart det har stor betydning for meg. Det gir meg motivasjon til å gjøre en enda bedre jobb fremover.

Furostipendet
“Furorestipendet er Sparebankstiftinga sitt personlege stipend til framifrå ungdom (15-30 år) i kategoriane kultur, idrett og «open klasse». Stipendet har variert i storleik frå 10.000 til 100.000 kroner; men dei siste åra har alle stipenda vore på 50.000 kroner.”

www.sparebankstiftinga.no

Kaptein har ordet!

2020 er historie og det er på tide å rette snuten fremover mot Toppseriesesongen 2021. Arna-Bjørnar er i godt driv med forberedelsene til en ny spennende sesong. Flere profiler har gitt seg i klubben. Tidligere kaptein Helen Gloppen er blant de. Det betyr at Arna-Bjørnar må ha seg en ny leder. Den nye kapteinen heter Thea Bjelde. Det ærefulle oppdraget er noe hun tar med stor ro og mye ydmykhet.

– Det å få i oppdrag å være kaptein er veldig stort. Jeg har vært her i syv år og er vel den som har vært her lengst nå, det er veldig rart å tenke på. Jeg ser frem i mot å være kaptein. Jeg føler det følger et vist ansvar jeg er klar for å ta. Jeg må være den som går foran og det passer meg bra!

Thea var en av bærebjelkene i 2020 sesongen, nå får hun en enda viktigere rolle. FOTO: Stian Sand

Thea fikk prøve seg i kapteinsrollen i siste seriekamp mot Vålerenga forrige sesong. En fremtreden som blir husket for annet enn kapteinsbindet. I en løpeduell med Vålerengas Marie Dølvik, går Thea over ende. I det hun faller så rakner shortsen. I rent sjokk løper Thea frem og tilbake fra benken. Årvåken som en skitrener med ny stav spretter lagleder Bjarte Christensen opp med en ny shorts. I løpet av sekunder er Thea tilbake på banen med ny shorts. En slags bytterekord må det være og det skal både Thea og Bjarte ha fortjeneste for. Førstnevnte bryter ut i latter når hun blir minnet på situasjonen.

– Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg måtte jo få byttet den shortsen. Meryll ropte på meg og lurte på hva jeg drev med, så jeg åpnet jo shortsen for å vise henne – da kom jeg på at det var masse kameraer der. Haha, jeg kjappet meg inn i tunellen og fikk byttet. Jeg har nok ikke byttet om så fort noen gang før!

Det nye seriesystemet

Med det nye seriesystemet så blir det spennende å se hvordan sesongen utfolder seg. Kaptein Bjelde mener det blir viktig for Arna-Bjørnar å få en god start. Ønsket er å henge med de beste og det vet hun blir vanskelig, men ikke umulig.

-Vi håper jo at vi kan være med å kjempe mot de beste. Vi ønsker oss høyere oppe på tabellen i år enn i fjor. Vi vet det blir vanskelig, det er mange gode lag i Toppserien nå. Men vi skal gi alt vi har for å oppnå målene våre.

Et av de viktigste utviklingsmålene for Arna-Bjørnar har i oppkjøringen vært det å produsere mer mål. Dette ved å skape flere og bedre situasjoner på den siste tredjedelen.

– Vi har trent mye på relasjoner og spillemønster offensivt og håper det vil gi en positiv effekt denne sesongen.

Thea selv er ikke nødvendigvis kjent for å være måljeger. Med et mål på fire sesonger i Toppserien er det ikke så veldig nødvendig å spørre henne om hva hun ønsker å utvikle seg mest på i år.

– Å produsere offensivt.

Svaret er kort og konkret. Thea har sammen med Remi Natvik (hovedtrener) blitt enige om å fokusere enda mer på den offensive delen av spillet mitt denne sesongen. Det er noe Thea gleder seg stort til.

– Vi er blitt enige om at jeg skal tørre å ta flere sjanser offensivt. Være mer med på den offensive delen av banen og å tørre å skyte mer. Jeg vil selvfølgelig jobbe med å utvikle lederegenskapene mine også nå som jeg har fått jobben som kaptein.

Thea Bjelde i full fart mot Rosenborg.
2021 er året Thea skal erobre motstanderens halvdel. FOTO: Stian Sand

To blad Bjelde

Mens mange spillere har forlatt de røde fra Bergen, så har nye spillere kommet inn. En av de nye spillerne er Marte Bjelde Hjelmhaug. Hun og Thea er firmenninger og kjenner hverandre godt. Nå skal de ta Arna-Bjørnar til nye høyder sammen.

– Det å få Marte til Arna-Bjørnar er jo litt moro. Vi gikk på skole sammen i Sogndal og har spilt mye fotball sammen. Jeg gleder meg til å spille mer sammen med henne.

Drømmen om Brann og Sogndal

Thea legger ikke skjul på at det hadde vært fantastisk å se SK Brann bestemme seg for å satse på kvinnelag. I fjor var det Rosenborg som startet opp sitt kvinnelag. Det sendte de fra en posisjon som nedrykkskandidat til sølvplass i løpet av en sesong. At Brann kan være med å gjøre det enda mer attraktivt å spille kvinnefotball i Bergen er det ingen tvil om. Både Arna-Bjørnar og Sandviken kommer fra Bergen, men det er bare Arna-Bjørnar som virkelig ønsker å bli til Brann.

– Det hadde vært kult om Brann startet eget kvinnelag. Jeg tror hele byen hadde satt pris på det, og det hadde vært kjempekult å kunne spilt i Branndrakt.

Drømmen om å spille for Brann, på Brann Stadion lever for Thea Bjelde og Arna-Bjørnar. FOTO: Skjermdump Instagram

Både Thea og Marte Bjelde kommer fra Sogndal og selv om Sogndal allerede har et kvinnelag i 3.divisjon så ville det vært veldig kult om de hadde satset med mer støtte fra Herrelaget.

– Da hadde jeg dratt hjem og blitt hjemme hele karrieren! Ler Thea når hun får spørsmål om det kunne vært noe for henne.

Ny sesong

Med oppkjøringen godt i gang og Toppserien rett rundt hjørnet er det liten tid til å roe ned. Thea og Arna-Bjørnar er klar til dyst og gleder seg enormt til å sette i gang. I skrivende stund er det bekreftet to treningskamper for rødtrøyene. 20. februar skal de spille hjemme mot Klepp i Vestlandshallen før de tar i mot Avaldsnes hjemme i samme hall 6. mars. Serieåpningen skjer borte på Klepp Stadion da de spiller mot Klepp 20. mars.

Vi ønsker å takke Thea Bjelde for intervjuet, samtidig som vi ønsker henne og Arna-Bjørnar lykke til med sesongen og gleder oss stort til å følge med!

Kampoppsettet til Arna-Bjørnar finner du her!