Connect with us

Nyheter

Årets lag i Toppserien 2021

Norske Fotballkvinner har valgt ut Årets lag i Toppserien 2021. Laget er satt opp i en 4-3-3-formasjon.

Published

on

Foto: Alexander Larsen

Sandviken ble de suverene seriemesterne, mens Avaldsnes og Vålerenga ble de store skuffelsene i sesongen som var. Rosenborg leverte på ny en sterk sesong, og Klepp måtte for aller første gang ta turen ned i 1. divisjon.

Dette mener Norske Fotballkvinner er Årets lag i Toppserien 2021.

Les også: Lisa Naalsund kåret til Årets spiller – fikk mental hjelp for å få fart på karrieren

Keeper: Moa Edrud (Arna-Bjørnar)

Hun ble nylig kåret til årets spiller i Arna-Bjørnar, og hun har vært en av de store grunnene til at bergenserne har imponert stort denne sesongen med sin 5. plass. Fire ganger på rundens lag i Toppserien.

Høyreback: Ingrid Ryland (Sandviken)

Virkelig, vært en stor trussel ute på sin side som vingback – i likhet med Marit Bratberg Lund på motsatt side. Gode bidrag offensivt og virkelig fått en ny vår denne sesongen.

Midtstopper: Guro Bergsvand (Sandviken)

En av sesongens store overraskelser. Tatt enorme steg fra forrige sesong. Bunnsolid for seriemesteren. Spilt seg til en fast plass på A-landslaget.

Midtstopper: Emilie Bragstad (Rosenborg)

På vei ut dørene, ifølge Nidaros. Ny god sesong i et solid Rosenborg-lag.

Venstreback: Marit Bratberg Lund (Sandviken)

Strålende sesong! Har fått vist frem sin glimrende venstrefot og bidratt med hele 21 målpoeng. Levert over alle forventninger – utrolig nok ikke fått sjansen på A-landslaget.

Midtbane: Lisa Fjeldstad Naalsund (Sandviken)

Drivkraften i et imponerende sterkt kollektiv. Har et toppnivå som ingen andre i Toppserien matcher, og har levert på et stabilt høyt nivå gjennom hele sesongen. Belønnet med fast plass i A-landslagstroppen og Norske Fotballkvinners pris for Årets spiller.

Midtbane: Emilie Joramo (Rosenborg)

Dirigenten på Rosenborgs midtbane har nok en gang levert en god sesong. Kåret til årets unge spiller forrige sesong og har vært limet som har holdt midtbanen sammen for trønderne. Juvel.

Midtbane: Dejana Stefanovic (Vålerenga)

Skulle fylle tomrommet på Vålerengas midtbane etter Sherida Spitse. Den serbiske landslagsspilleren har levert en sesong med stabilt gode prestasjoner og hele 16 målpoeng.

Høyrekant: Julie Blakstad (Rosenborg)

Viser kamp etter kamp hvorfor hun kanskje er Norges største talent. Står bak det meste av det Rosenborg skaper og håver inn målpoeng. Nok en strålende sesong kronet med fast plass i A-landslagstroppen der hun også har imponert.

Spiss: Sophie Román Haug (LSK Kvinner)

Mye skadeplaget, men likevel et veldig bra målsnitt for laget som scoret nest flest mål i Toppserien denne sesongen.

Venstrekant: Emilie Haavi (LSK Kvinner)

Toppscorer med 13 mål i sin foreløpige siste sesong i kanarigult. Kapteinen har vist vei og styrt LSK Kvinner til en sterk bronsemedalje. En verdig avslutning i gult og svart.