Connect with us

Nyheter

Spillerbørsen: “Involvert i ALT”

Published

on

Foto: Alexander Larsen

ALBANIA – NORGE (0-1) 0-7

Etter en god prestasjon sist mot Belgia var Norge soleklare favoritter mot Albania på bortebane. Det ble en tålmodighetsprøve i 1.omgang, men så våknet Norge og målene rant inn med Guro Reiten i sentrum av alt. I tillegg fikk Vilde Hasund sin landslagsdebut og kronet den med scoring.

Les også: Årets lag i Toppserien

Les også: Fikk mental hjelp for å få fart på karrieren: – Endelig fornøyd med den jeg er

Slik ser Norske Fotballkvinners spillerbørs ut etter kampen:

Cecilie Fiskerstrand – 5
KEEPER:

Rolig dag på jobben. Ingenting å gjøre.

Tuva Hansen – 6
MIDTSTOPPER:

Rydder opp det lille hun har å gjøre defensivt. Flere gode initiativ fremover med ball. Solid.

Guro Bergsvand – 5
MIDTSTOPPER:

Ingen nevneverdige problemer defensivt med unntak av en litt dårlig touch i 1.omg som hun selv ryddet opp. Spiller på det trygge, men kunne vært fremoverrettet i pasningsspillet.

Maria Thorisdottir – 6
MIDTSTOPPER:

Sliter tidvis i posisjoneringen som ga bort rom for Albania å løpe i. Bedre i pasningsspillet. Mål og flott assist trekker opp.

Elisabeth Terland – 5
HØYRE MIDTBANE:

Startet litt uryddig og slurvete. Lite involvert i starten, men gjør positive ting når hun får mer ballkontakt. Noen gode kombinasjoner på høyresiden. Får med seg en scoring på tampen.

Vilde Bøe Risa – 5
MIDTBANE:

Stort sett solid med ball og gjør en grei jobb med å styre Norges spill. Kommer på et par gode offensive løp. Litt trekk for noen rare slurvefeil.

Ingrid Syrstad Engen – 6
MIDTBANE:

En god kamp av Norges kaptein. Styrer Norges spill på en trygg og god måte. Flink til å variere mellom det trygge og spille gjennom ledd. Vinner også en del baller.

Emilie Haavi – 6
VENSTRE MIDTBANE:

God kontroll defensivt, men spiller mer som ving enn back i slike kamper. Mye involvert og har masse godt kombinasjonsspill med Reiten på venstresiden. Offensive valg, men mangler litt på presisjonen på sistepasningen.

Frida Maanum – 7
OFFENSIV MIDTBANE:

Meget sterk landskamp av Arsenal-proffen. Trygg med ball og mange flotte offensive løp som skaper ubalanse. Høy arbeidsmoral. Kroner kampen med to scoringer.

Guro Reiten- 8
OFFENSIV MIDTBANE:

Tar mye av det offensive ansvaret med Graham Hansen ute. En mester til å finne de riktige rommene og er katalysatoren for Norge ved å sette opp kombinasjoner og drive fremover. Involvert i absolutt alt. Norges beste.

Lisa-Marie Karlseng Utland – 4
SPISS:

Kriger seg til et par gode muligheter som kunne endt med mål, men avslutningene sitter ikke helt. Bør score på sjansen hun får tidlig i 2.omg. Jobber hardt, men ikke mye involvert.

Karina Sævik- 5
INNBYTTER:

Inn for Lisa-Marie Karlseng Utland etter 58 minutter. Beveger seg bra og tar smarte løp. Får seg en etterlengtet scoring med en god heading.

Julie Blakstad – IV
INNBYTTER:

Inn for Emilie Haavi etter 69 minutter. For lite tid til å bli vurdert.

Amalie Eikeland – IV
INNBYTTER
:

Inn for Tuva Hansen etter 69 minutter.

Lisa Naalsund – IV
INNBYTTER:

Inn for Vilde Bøe Risa etter 79 min. For lite tid til å bli vurdert.

Vilde Hasund – IV
INNBYTTER:

Inn for Frida Maanum etter 79 min. For lite tid til å bli vurdert. Får sin landslagsdebut og scorer like gjerne i debuten.