Connect with us

Nyheter

Spillerbørsen: Nytt skuffende resultat

Published

on

Foto: Toby Tande

NORGE – ITALIA 1-2 (1-2)

Tapet for Portugal skulle revansjeres, men slik ble det ikke. De italienske kvinnene ble for sterke og vant 2-1 da lagene møttes tidlig søndag ettermiddag.

Celin Bizet Ildhusøy reduserte til 1-2 like før pause på lekkert vis, men det ble bare med håpet i den andre omgangen.

Dermed skal Norge spille bronsefinale i Algarve Cup onsdag.

Les også: “En skremmende utvikling for landslaget”

Les også: Rosenborg-spilleren opplever å bli baksnakket som datteren til treneren

Slik ser Norske Fotballkvinners spillerbørs ut etter kampen:

Cecilie Fiskerstrand – 5
KEEPER:

Lite å gjøre med scoringene, og ellers også ganske lite å gjøre. Trygg de gangene hun fikk skudd på seg.

Tuva Hansen – 4
MIDTSTOPPER:

Opphevet offsiden på 0-2 da hun forsøkte å sette Italia-spilleren i offside, men mislyktes. Ble også lurt etter pause der Italia kunne ha økt til 3-1. Fikk brukt hurtigheten sin flere ganger.

Guro Bergsvand – 4
MIDTSTOPPER:

Virket som det tidvis var dårlig kommunikasjon med klubbvenninne Tuva Hansen på høyre side. Ellers sjeldent satt på de store prøvene i midten av banen. Litt for ofte spillere inn bak ryggen.

Maria Thorisdottir – IV
MIDTSTOPPER:

Slurvete pasningsfeil i starten, men måtte gi seg tidlig på grunn av en hodesmell. Ut etter 22 minutter for Anja Sønstevold. For kort til å bli vurdert.

Synne Skinnes Hansen – 3
HØYRE MIDTBANE:

Klarte ikke å hindre scoring imot på 0-1. Noen offensive bidrag, men uten at det ga tellende resultat. Ut for Elisabeth Terland i pausen.

Vilde Bøe Risa – 4
MIDTBANE:

Kom aldri ordentlig inn i kampen og fikk satt sitt preg. På etterskudd i enkelte dueller og klarte ikke å diktere tempoet ordentlig.

Ingrid Syrstad Engen – 6
MIDTBANE:

Stødig fra kapteinen. Vant dueller, flyttet ballen bra, og var trygg da hun ble satt ned som midtstopper i 2. omgang. Norges beste.

Amalie Eikeland – 4
VENSTRE MIDTBANE:

Uvant rolle fra starten av som venstre vingback. Jobbet godt defensivt, men fikk ikke til mye offensivt. Byttet side etter pause, noe bedre da.

Frida Maanum – 4
OFFENSIV MIDTBANE:

Startet svakt, men spilte seg også oppover ut over i kampen i en dypere rolle. Brukbart skuddforsøk etter 69 minutter kunne endt med scoring.

Guro Reiten – 5
OFFENSIV MIDTBANE:

Spilte seg opp og hadde et strålende forarbeid i forkant av 1-2-scoringen. Nydelig målgivende. Kunne også ha notert seg for scoring i 2. omgang, men en litt slapp avslutning.

Celin Bizet Ildhusøy – 5
SPISS:

Tok vare på muligheten hun fikk før pause og reduserte på strålende vis. Viste også glimtvis positive tendenser og involveringer.

Elisabeth Terland – 4
INNBYTTER
:

Inn for Skinnes Hansen i pausen. Spillbar flere ganger, men uten å få til det helt store. Skapte en halvfarlig mulighet på overtid.

Elise Thorsnes – IV
INNBYTTER:

Inn for Amalie Eikeland etter 78 minutter. For lite til å bli vurdert.

Anja Sønstevold – 4
INNBYTTER:

Inn for Maria Thorisdottir som måtte gi seg med skade tidlig. Klarte seg greit, hadde ikke de store problemene defensivt.

Les også: Hegerberg i gledesrus etter comebacket – vil til EM